TIETOJA MEISTÄ

ME OLEMME KONGAMEK

Kongamek auttaa ihmisiä päivittäisessä työssään. Olemme työmiehen paras ystävä.

TYÖMIEHEN PARAS YSTÄVÄ

Kongamek tuotteilla on suuri merkitys. Toimialasta tai tehtävästä riippumatta vaunumme helpottavat jokapäiväistä työtäsi. Tämän ansiosta olemme vuosien varrella säästäneet asiakkaidemme selkiä, polvia ja kärsivällisyyttä useiden sukupolvien ajan. Teemme satojen tuhansien ihmisten työelämästä helpompaa ympäri maailmaa. Joka päivä.

Kongamek ei ole vain yksinkertainen ”mekaaninen työpaja”. Olemme myös yritys, joka haluaa intohimoisesti tehdä työelämästä helpompaa ja terveellisempää sekä asiakkaillemme että omille työntekijöillemme.

Valmistamme tuotteita työkavereilta työkavereille.

YRITYKSEN TAUSTA

Kongamek on Stig Haglundin ja hänen poikansa Paulin vuonna 1987 perustama perheyritys. Yrityksen juuret ovat Kongassa sijaitsevassa mekaanisessa työpajassa, keskellä Smoolannin metsää. Tänä päivänä, sukupolvea myöhemmin, yritystä johtavat Paulin lapset Jonathan ja Johanna.

Olemme kehittyneet pienestä mekaanisesta työpajasta yhdeksi Skandinavian markkinoiden johtavista materiaalinkäsittelytuotteiden valmistajista, jolla Euroopan laajin tuotevalikoima.

Pääkonttorimme, varastomme ja tuotantomme sijaitsevat Kongassa. Nykyään meillä on myös tytäryhtiöitä, joilla on tuotantoa Anderstorpissa ja Vietnamissa, ja myyntiyritykset Saksassa, Ranskassa ja Norjassa.

KONGAMEK

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Käytäntö, gdpr, myyntiehdot ja sertifikaatti. Lue lisää

URA

TYÖ KONGAMEKILLÄ

Haluatko sinäkin mennä töihin tietäen, että autat ihmisiä heidän jokapäiväisessä työssään ympäri maailmaa? Hienoa, aloita siis matkasi tänään. Lue lisää

SOSIAALISET ETUUDET

SPONSOROINTI

Tapamme antaa takaisin omastamme yhteiskunnalle. Tuemme alueen yhdistyksiä ja organisaatioita, joiden tavoitteena on edistää organisaatioiden ja yritysten kehitystä. Lue lisää

KONSERNI

KONGAMEK-KONSERNI

Kongamek-konserni koostuu useista yrityksistä, jotka kaikki toimivat saman vision ja filosofian mukaisesti. Lue lisää