KONGAMEK

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Käytäntö, gdpr, myyntiehdot ja sertifikaatti.

Tietosuojakäytäntö

Me (Kongamek AB) käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sitoumuksemme, ottaa sinuun yhteyttä tai antaa pyydettyjä tietoja. Henkilötietoja, joita voidaan käsitellä, ovat pääasiassa tietoja, jotka olet antanut suoraan tai välillisesti ottaessasi meihin yhteyttä.

Keräämämme ja käsittelemämme tiedot ovat tietoja, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoitetiedot. Päätät itse, haluatko lähettää meille tietojasi. Vain me käsittelemme tietoja, ja jos joudumme käyttämään toista osapuolta toimituksen suorittamiseksi, he voivat käsitellä tietojasi. Aiomme käsitellä tietoja niin kauan kuin olet asiakkaamme tai haluat pääsyn tietoihimme tai tarjouksiimme.

Sinulla on henkilötietolain (1998:204) 26 §:n mukaan oikeus saada ilmaiseksi kerran kalenterivuodessa meille lähettämäsi kirjallisen hakemuksen jälkeen tietoa siitä, mitä henkilötietojasi käsittelemme ja miten käsittelemme niitä. Sinulla on myös henkilötietolain 2 §:n nojalla oikeus pyytää oikaisua sinua koskeviin henkilötietoihin, joita käsittelemme. Sinulla on myös oikeus peruuttaa kirjallinen suostumus kirjallisesti. Jos henkilötietojasi on mielestäsi käsitelty väärin, sinulla on mahdollisuus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Ruotsin tietosuojan tarkastuslaitos)

 

Evästekäytäntö

www.kongamek.se, joka on julkinen verkkosivustomme, voi monien muiden sivustojen tapaan tallentaa tai hakea tietoja selaimeesi, yleensä evästeinä. Näitä tietoja, jotka voivat olla sinusta, kiinnostuksen kohteistasi tai Internet-laitteestasi (tietokone, tabletti tai mobiililaite), käytetään pääasiassa siihen, että sivusto saadaan toimimaan odottamallasi tavalla ja että se antaa sinulle henkilökohtaisemman verkkokokemuksen sekä muistaa aiemmat valintasi.

 

Suorituskykyevästeet

Nämä evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten kävijät käyttävät sivustoa, jotta voimme arvioida, miten se toimii, ja tehdä parannuksia. Voimme esimerkiksi selvittää näiden evästeiden avulla, mitkä verkkosivut ovat suosituimpia ja mitkä vähiten suosittuja. Ne mittaavat kävijöiden määrää, kuinka kauan kävijät viettävät aikaa sivustolla ja miten he ovat löytäneet sen. Sen perusteella opimme, missä olemme hyviä ja mitä voimme tehdä paremmin, ja voimme varmistaa, että sivut latautuvat nopeammin ja näytetään oikein. Käytämme myös pikselitunnisteita segmentoidun markkinoinnin käyttämiseen. Näin voimme varmistaa, että käyttäjä saa meiltä merkityksellisiä tietoja.

Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot ovat anonyymejä, eikä niitä ole yhdistetty mihinkään henkilökohtaiseen tietoon sinusta.

 

Evästeiden estäminen

Jos evästeiden käyttö on sinulle ongelmallista, voit estää niiden käytön. Voit myös estää tietyntyyppiset evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia.

Lisätietoja tästä on annettu selaimen ohjetiedoissa.

 

Digitaalisen materiaalin käyttö

Kongamek ottaa joskus valokuvia ja videoita erikoistapahtumissa, kuten asiakastapaamisissa ja messuilla. Tätä materiaalia voidaan käyttää yrityksen verkkosivuilla ja muussa digitaalisessa mediassa yrityksen mainostamiseen. Jos esiinnyt kuvissa tai videoissa etkä halua tulla nähdyksi, sinulla on oikeus vastustaa läsnäoloasi. Jos et halua esiintyä Kongamekin tieto- ja markkinointimateriaalissa, ota meihin yhteyttä. Kaikki materiaali, jossa esiinnyt, muokataan, korvataan tai poistetaan.

Myyntiehdot

  1. Nämä yleiset myyntiehdot ovat voimassa, ellei asiakkaan ja Kongamek AB:n välillä ole toisin sovittu.

  2. Kongamek AB:n kirjalliset tarjoukset ovat voimassa 30 päivää eivätkä ne sisällä arvonlisäveroa.

  3. Rahti, eurolavat ja pakkausmateriaalit eritellään ja laskutetaan erikseen.

  4. Seuraava koskee palautettuja tavaroita: Vain sellaiset palautukset, joiden kohdalla Kongamek on ollut huolimaton, kuten käsittely- tai valmistusvirheet, hyväksytään ilman lisäkustannuksia asiakkaalle. Kaikista muista palautuksista hyvitetään myyntilaskun summa (tuotteen arvo) vähennettynä 20 prosentilla ja asiakas vastaa toimitus- ja pakkauskustannuksista. Jos tilauksia tehtäessä tapahtuu virheitä, jotka johtavat palautuksiin, niistä on ilmoitettava Kongamekille 5 työpäivän kuluessa. Asiakas on velvollinen tarkistamaan tavarat saapumisen yhteydessä ja merkitsemään mahdolliset vahingot kuitille, jonka he allekirjoittavat. HUOMAUTUS! Palautusten on oltava vahingoittumattomissa alkuperäispakkauksissa. Jos tuote vahingoittuu, alkuperäiskuntoon palauttamisen kunnostuskustannukset veloitetaan.

  5. Maksu on suoritettava 30 päivän kuluessa laskun päivämäärästä. Viivästyskorko on 18 %.

  6. Kongamek pidättää oikeuden muuttaa hintoja, jos verot, tullimaksut tai muut julkiset maksut muuttuvat.

  7. Kongamek tarjoaa 5 vuoden takuun vakiotuotteiden materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu ei kata tuotteen käytöstä aiheutuvaa normaalia kulumista.

  8. Jos Kongamek toimittajiensa työllisyystilanteiden, kuten lakon, työsulun, tulipalon, sodan tai vastaavan vuoksi, johon Kongamek ei voi vaikuttaa, ei voi täyttää velvoitteitaan asiakasta kohtaan, Kongamek ei ole vastuussa vahingoista.

 

Liiketoimintapolitiikka

Liiketoiminnan strategia-asiakirja tarjoaa perustan lyhyen ja pitkän aikavälin kehitykselle. Avoimuus on tärkeää tässä työssä, kuten myös strategiatyön toteutuksen ja noudattamisen varmistaminen.

Yrityksen käytäntö on aina parantaa yrityksen kaikkia prosesseja, jotta voimme täyttää vaatimukset, joita sidosryhmämme asettavat kehittämillemme, valmistamillemme, varastoimillemme ja toimittamillemme tuotteille. Korkeatasoisen palvelun ylläpitäminen (laatu ja toimitusaika) on tärkeää. Siksi yhteistyökumppanimme ovat strategisesti tärkeitä, ja yritys aikoo jatkuvasti kehittää toimittajiaan ja heidän suorituskykyään.

Tuotanto-, rakennus- ja kehitystyössä yrityksen on jatkuvan parannus- ja ennaltaehkäisevän työn avulla varmistettava, että liiketoiminta rasittaa entistä vähemmän sisäistä ja ulkoista ympäristöä. Pyrimme muun muassa parantamaan materiaalien käyttöä ja tutkimaan mahdollisuutta tulla yhä energiatehokkaammaksi. Ympäristönsuojelu on tärkeää ja tuotteemme ovat suurelta osin kierrätettäviä.

Yritys noudattaa sisäistä ja ulkoista ympäristöä koskevaa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä tehtyjä sitoumuksia. Kouluttamalla työntekijöitä yritys varmistaa, että tahto ottaa yksilöllinen laatu-, ympäristö- ja työympäristövastuu vahvistuu.

Johtoryhmän tehtävänä on varmistaa, että käytännöt ja tavoitteet ymmärretään, niitä sovelletaan ja ylläpidetään yrityksen kaikilla tasoilla.

Työn ympäristön – laadun – työympäristön ja talouden hyväksi on kuljettava käsi kädessä ja tuotettava yritykselle menestystä.

 

Sertifikaatti

Certificate ISO 9001 & 14001 : 2015.pdf

FTI Anslutningsbevis 2019.pdf

REACH Declaration.pdf

Enkla Elbolaget Klimatdiplom 2018.pdf